Loading...

Πάνος Κιάμος – Χαρταετός

Πάνος Κιάμος – Χαρταετός

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Αλλού Εσύ», του πρώτου single που αποκαλύφθηκε & αγαπήθηκε από το κοινό, κυκλοφορεί σήμερα κι ένα δεύτερο μεγάλο τραγούδι, ο «Χαρταετός», αυξάνοντας κατακόρυφα τις προσδοκίες του κόσμου για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει ο ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ, ένα πολυσυλλεκτικό σεντούκι με 19 τραγούδια-θησαυρούς, διαλεγμένα ένα-ένα από τον ίδιο!

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ είναι ο τραγουδιστής που τη μία τραντάζει την Ελλάδα με χορευτικά ξεσηκωτικά single γεμάτα ενέργεια (αυτά που έφτιαξαν το πολύ επιτυχημένο όνομα «ΚΙΑΜΟΣ») & την επομένη ερμηνεύει συγκλονιστικές μπαλάντες σαν αυτή εδώ, που αγγίζουν τις καρδιές μας, ευλογημένες με την ξεχωριστή ερμηνεία ενός πηγαίου καλλιτέχνη, του «ΠΑΝΟΥ». Το νέο άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου από την Cobalt Music, φαίνεται πως θα περιέχει ισόποσα και τις δυο μουσικές προσωπικότητες!

Στον instant-classic «Χαρταετό», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, ο ΠΑΝΟΣ μας τσακίζει με μια δυναμική ερμηνεία που παράδεχεται συγκλονιστικά την αλήθεια:

 «Κάποιος απ’ τους δύο τελικά θα ‘λεγε αντίο

Κάποιος είχε δώρο τα φιλιά, κάποιος για φορτίο

Τα ‘βλεπες για λίγα τα πολλά κι όσο τ’ αναλύω

Θα ‘φτανε το τέλος, κάποιος απ’ τους δύο

Θα ‘λεγε αντίο»

About Περικλής Ροδουσάκης