Loading...

Μιχάλης Χατζηγιάννης & Τάμτα – Εκδρομή

Μιχάλης Χατζηγιάννης & Τάμτα – Εκδρομή

Ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπράττει με το απόλυτο fashion icon την Τάμτα σε μία διασκευή που θα ακούσουμε στο repeat με τίτλο – ΕΚΔΡΟΜΗ (2022) – και μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube!

Ο πιο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώνει τις δυνάμεις του με το πιο φωτεινό πρόσωπο την Ελληνικής pop σκηνής, την ΤΑΜΤΑ.

«Θα ‘θελα ξανά να με θες
θα ‘θελα αέρας να γίνεις
να περνάω τις νύχτες που καίς
το πουκάμισό μου ν’ ανοίγεις»

Το single που “στιγμάτισε” τα πιο όμορφα χρόνια μας, το τραγούδι που μας έκανε να ερωτευτούμε, να γελάσουμε αλλά και να πονέσουμε, έρχεται νοσταλγικά στους ήχους του σήμερα να μας “ταξιδέψει” σε ότι αγαπήσαμε και αγαπάμε αληθινά! Αυτή τη φορά με μια πιο DANCE διάθεση.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ, φέρει την υπογραφή του πολυδιάστατου Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη δημιουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών Ελεάνα Βραχάλη! Τη μουσική ενορχήστρωση για την ΕΚΔΡΟΜΗ 2022 επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

O μετρ των μεγάλων επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, “κρύβεται” πίσω από τη σκηνοθεσία του music video, στο οποίο βλέπουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες να ενσαρκώνουν το τραγούδι με το καλύτερο τρόπο!

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη Χ ΤΑΜΤΑ – Εκδρομή 2022 – κυκλοφορεί από τη Heaven Music!

About Περικλής Ροδουσάκης