Loading...

Νικηφόρος – Ο Άντρας που ξέρεις

Νικηφόρος – Ο Άντρας που ξέρεις

Ο Άντρας που Ξέρεις” είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου single του Νικηφόρου, που μόλις κυκλοφόρησε από την Heaven Music. Μετά το “Σαν τα μάτια σου” και το “Άσπρο Πάτο” που αγαπήθηκαν πολύ, ο νεαρός λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει με ένα διαφορετικό δυναμικό τραγούδι, που σε κερδίζει από το πρώτο άκουσμα. Οι στίχοι ανήκουν στον Θάνο Παπανικολάου, την μουσική υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι, ενώ το video-clip έκπληξη έχει γυριστεί εξολοκλήρου στις Βρυξέλλες.

 Υπό την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου, ο Νικηφόρος γίνεται ο πρωταγωνιστής σε μία μικρή περιπέτεια μυστηρίου. Μαζί του ο Βέλγος ηθοποιός Thomas Ancora, που έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και ταινίες τόσο της βελγικής όσο και της γαλλικής τηλεόρασης, αλλά και η Βελγίδα Doris Sk, μοντέλο με διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς που ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες.

 Μία αδίστακτη γυναίκα, ένα ανυποψίαστο θύμα και “ Ο Άντρας που Ξέρεις ” ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για σένα, συνθέτουν ένα ολέθριο τρίγωνο, μπλεγμένο σε μία ιστορία κατασκοπείας, με φόντο τα υπέροχα τοπία της πανέμορφης ευρωπαϊκής πόλης.

About Περικλής Ροδουσάκης